Een gelukkig en succesvol leven in vrijheid is echt mogelijk

NLP Practitioner Communicatietraining

Effectieve communicatie is de sleutel tot het oplossen van de meeste problemen tussen mensen, of het nu gaat om persoonlijke relaties, binnen bedrijven of geopolitiek. 

Het is daarom van cruciaal belang om je communicatieve vaardigheden te verbeteren. Hoewel je hebt geleerd hoe je moet praten en schrijven op school en van je ouders, heeft niemand je geleerd hoe je zonder weerstand kunt communiceren of hoe je mensen kunt motiveren zonder hen opgejaagd of gecommandeerd te laten voelen.

De online NLP Practitioner Communicatietraining biedt een uitstekende communicatietraining gebaseerd op het rijke gedachtegoed NLP, dat is ontwikkeld voor psychologen en therapeuten om effectieve manieren van denken, voelen en handelen te ontwikkelen en negatieve gedragspatronen om te buigen naar een positieve manier van leven. 

In deze cursus leer je de fijne kneepjes van het vak, zodat je jouw communicatieve vaardigheden tot ongekende hoogte kunt ontwikkelen. Word vandaag nog expert in communicatie en beïnvloeding.

Ben je al communicatief vaardig genoeg om te krijgen wat je wilt?

Nee? Dan is deze online NLP Practitioner Communicatietraining echt iets voor jou. Het is de tweede in een reeks van losse NLP Practitioner cursussen die in 2023 nieuw verschijnen. Het is niet verplicht om eerst de NLP Practitioner Basiscursus te volgen, maar het is wel verstandig.

Met deze Communicatietraining ontvang je het tweede deel van onze NLP Practitioner Opleiding, inclusief alle oefeningen en video’s, een eigen werkboek dat je kunt downloaden en bewaren, en dat allemaal voor slechts €77,-. Investeer in jezelf en leer hoe je jouw leven en jouw relaties met anderen beter kunt managen met behulp van NLP.

Bestel deze geweldige NLP Practitioner Communicatietraining en start vandaag nog.

77.00 incl. btw

NLP Practitioner Communicatietraining

Wat leer je in deze Communicatietraining?

Bij NLP draait alles om communicatie. Het wordt intensief gebruikt door politici, ondernemers, leiders en speechschrijvers om hun boodschappen op een heldere en effectieve manier aan anderen over te brengen. Met behulp van NLP kun je mensen motiveren, stimuleren en zelf laten nadenken.

Wil jij leren hoe je op een begripvolle manier feedback kunt geven, ruzies en conflicten kunt voorkomen en in verbinding kunt communiceren? Dan is deze cursus iets voor jou! Tijdens deze cursus leer je ook hoe je leugens van waarheid kunt onderscheiden, oprechte communicatie kunt herkennen en hoe je kunt motiveren en stimuleren zonder weerstand te creëren.

 • Hoe geef jij beter feedback?
  Als feedback weerstand oproept, kan de boodschap niet goed worden overgebracht. Dit kan ertoe leiden dat mensen precies het tegenovergestelde gaan doen van wat jij nodig hebt. Gelukkig leer je in deze cursus een methode om weerstand te voorkomen bij het geven van feedback, waardoor je communicatief in verbinding blijft. Dit leidt tot een prettige vorm van samenwerken, waarbij resultaten met een glimlach worden behaald. Leer hoe je verbinding kunt maken met anderen en hoe je samen kunt werken om succesvolle resultaten te behalen in voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling.

 

 • Hoe voorkom je misverstanden en conflictsituaties?
  Communicatieproblemen tussen mensen ontstaan vaak doordat we vanuit ons eigen perspectief communiceren. Als je niet begrijpt hoe een ander jouw gedrag of boodschap interpreteert, dan spreek je eigenlijk allebei een andere taal. Dit kan tot misverstanden en zelfs conflicten leiden. Gelukkig kun je begrip voor elkaars standpunten ontwikkelen door je in elkaar te verdiepen. In dit onderdeel van de cursus leer je hoe je dat doet. Wil jij leren hoe je effectief kunt communiceren en begrip kunt ontwikkelen voor de standpunten van anderen? 

 

 • Rapport maken of verbindend communiceren.
  Ontdek in dit onderdeel van de cursus hoe je volledig kunt opgaan in een gesprek en een verbinding kunt creëren met je gesprekspartner. Rapport maken, wat letterlijk betekent dat je aansluit op het patroon van de ander, is hierbij essentieel. Door af te stemmen en te volgen, kun je een niveau van communicatie bereiken dat vergelijkbaar is met die van je beste vriend of vertrouwenspersoon. Dit is de basis voor elke vorm van samenwerking, of het nu gaat om commerciële, therapeutische of vriendschappelijke relaties. Leer hoe je rapport kunt maken en deze vaardigheid kunt toepassen in belangrijke gesprekken.
 • De verborgen communicatie van de oogbewegingen
  Leer hoe je oogbewegingen kunt interpreteren en voorspellen welk antwoord iemand gaat geven, en of diegene de waarheid spreekt of niet. Ons brein en onze ogen zijn nauw verbonden, dus door te begrijpen wat iemands oogbewegingen betekenen, kun je een voorsprong hebben in elk gesprek.

 

 • Oprechte communicatie onderscheiden van toneelspel
  Leer onderscheid maken tussen oprecht gedrag en toneelspel om energieverspilling en teleurstellingen te voorkomen. Het is ongemakkelijk om te moeten samenwerken met mensen die niet oprecht zijn, maar vaak hebben ze goede bedoelingen. Door dit verschil te herkennen, voorkom je burn-out, conflicten en teleurstellingen. Bovendien kun je voorkomen dat je wordt bedrogen. In dit deel van de NLP cursus leer je hoe je toneelspel van oprecht gedrag kunt onderscheiden, zowel bij jezelf als bij anderen.

 

 • Welke taalpatronen overtuigen en motiveren?
  Hoewel NLP bekendstaat als de taal van hypnose, hoef je hypnose niet te leren of te gebruiken om anderen op de juiste manier te beïnvloeden. Door je woordkeuze en zinsstructuur te veranderen, kun je mensen om je heen subtiel beïnvloeden. Met behulp van dit model kun je belemmerende overtuigingen en gedachten eenvoudig doorbreken, zowel bij jezelf als bij anderen. Het is een zeer effectieve en subtiele vorm van coaching, waarbij je de ander altijd in zijn of haar waarde laat.

 • Hoe communiceer je zonder weerstand?
  Of je nu feedback geeft, gedrag wilt stimuleren of op zoek bent naar oplossingen, met woorden die als een mes door zachte boter gaan, bereik je meer met minder inspanning. Ontdek nog krachtigere tools uit de kunst van hypnose door het gebruik van de juiste werkwoorden, koppelwoorden en zinsstructuur.

 

 • BONUS: Alles over metaforen en waarom je verhaal in een jasje steken zo goed werkt.
  Verhalen en metaforen zijn eeuwenlang gebruikt om de geschiedenis door te geven aan de volgende generaties. Tegenwoordig worden ze nog steeds gebruikt om complexe informatie op een begrijpelijke manier over te brengen en gewenst gedrag te stimuleren. Het gebruik van metaforen heeft als voordeel dat ze langer onthouden worden en meer impact hebben op de ontvanger. In een effectieve communicatietraining is dan ook aandacht voor het gebruik van metaforen en verhalen onmisbaar.
Schrijf je nu in voor de NLP Practitioner Communicatietraining en verbeter jouw communicatieve en motivationele vaardigheden!

NLP is…

 • Gemakkelijk te leren voor iedereen
 • In te zetten in alle onderdelen van je leven
 • De basis voor ieder goed gesprek en contact
 • Voor velen de start van een nieuwe levensfase
 • Een bron voor materiële en spirituele rijkdom

Wie is Igor van Kaam?

Igor van Kaam (1974) is NLP Practitioner, Master en Trainer. Sinds 2005 heeft hij zijn eigen NLP – instituut en traint en coacht hij mensen met en op het gebied van NLP. Igor staat bekend om zijn unieke logica en zijn kritische manier van kijken naar de wereld om hem heen, maar doorspekt dat met humor en vrolijkheid. “Door hartelijk te lachen om problemen, worden ze meteen een stuk minder zwaar!”

Igor schreef diverse boeken waaronder ‘NLP Practitioner worden…’ (2009) en ‘Ik leef mijn eigen leven.’ (2021). Daarnaast schrijft hij columns, maakt hij vlogs voor het YouTube-kanaal van University of ME en is hij af en toe te gast bij BLCKBX Today. Samen met zijn partner en hun twee honden woont hij sinds 2022 een deel van het jaar in Zuid-Afrika, waarmee wederom een droom werkelijkheid is geworden.

igor coaching

Wat zeggen onze members

X