Een gelukkig en succesvol leven in vrijheid is echt mogelijk

Basiscursus NLP Practitioner

“Veel mensen besteden meer aandacht aan het organiseren van hun bruiloft dan aan het managen van hun huwelijk. En dit patroon geldt vaak ook voor de rest van hun leven.”

Maar hoe komt dit eigenlijk? Het antwoord op die vraag is niet zo relevant. Wat wel relevant is, is hoe je dit patroon kunt doorbreken.

Met behulp van NLP hebben bekende persoonlijkheden zoals Oprah Winfrey, Richard Branson en Tony Robbins al een verschil gemaakt in de televisiewereld, de zakenwereld en als coach en trainer. Neuro Linguïstisch Programmeren gaat verder dan het aanleren van taalpatronen die jouw kijk op de wereld verbeteren. Het leert je ook om verantwoordelijkheid te nemen voor wat er goed gaat in je leven en wat er misgaat. Hierdoor ontwikkel je de vaardigheden om geen ‘fouten’ meer te maken en om te gaan met tegenslagen.

Wil jij deze vaardigheden ook leren?

Volg dan de NLP Practitioner Basiscursus, de eerste in een reeks van zeven losse NLP Practitioner cursussen die in 2023 tussen februari en september maandelijks worden gelanceerd. Normaal kost een NLP Practitioner Opleiding zo’n €2.500,-, maar met deze cursus ontvang je het eerste van zeven delen van onze NLP Practitioner Opleiding, inclusief alle oefeningen en video’s, een eigen werkboek dat je kunt downloaden en bewaren, en dat allemaal voor €77,-.

Investeer in jezelf en leer hoe je jouw leven en jouw relaties met anderen beter kunt managen met behulp van NLP.

77.00 incl. btw

Basiscursus NLP Practitioner

Wat leer je in deze Basiscursus?

Leer de basisprincipes van NLP en ontdek hoe jouw gedrag wordt bepaald door jouw lichaam en brein. Ontdek hoe je een leuk en gelukkig leven kunt leiden door de tien NLP Aannames toe te passen en jouw mindset te ontwikkelen. Leer jouw waarden en drijfveren kennen om te begrijpen waarom je doet wat je doet en ontdek de structuur van jouw persoonlijkheid. Leer hoe je communicatie kunt verbeteren door feedback te geven en hoe je kunt omdenken om problemen om te zetten in kansen. Doe de ULTIEME test om te meten hoe ver jouw mindset al gevorderd is in de Kunst van de Positieve Psychologie.

 • Hoe ontstaat je gedrag?
  Dit lijkt een ingewikkelde vraag, maar het begin van zelfontwikkeling ligt in het ontdekken hoe jouw lichaam en jouw brein precies werken. Jouw gedrag omvat alles wat je de hele dag doet, dus ook je communicatie en omgang met anderen. De manier waarop je in de wereld beweegt, bepaalt volledig hoe deze wereld jouw beloont met kansen, mogelijkheden en prettige ervaringen.

 

 • Tien huisregels om een leuk leven te leiden
  De meeste mensen houden niet van regels. Toch geeft structuur ruimte aan vrijheid. De tien NLP Aannames garanderen miljoenen mensen wereldwijd een leuk en gelukkig leven, omdat ze nu met de juiste bril naar zichzelf en het gedrag van anderen kijken. Gebeurtenissen kun je op deze manier veel beter begrijpen en accepteren. En accepteren is een essentiële stap om te kunnen loslaten, wat je niet gelukkig maakt.

 

 • De ULTIEME test van jouw positieve mind-set
  NLP leert je denken in mogelijkheden en kansen. Niet in bedreigingen, clichés of zwartgalligheid. Hiervoor is creativiteit nodig en een open referentiekader. Deze test meet, hoe ver jouw mind-set al gevorderd is in de Kunst van de Positieve Psychologie, wat NLP bij uitstek is. Je kunt in deze test geen vraag fout beantwoorden, maar je kunt na afloop wel meten wat je groei geweest is.

 • Waarden en drijfveren ontdekken
  Om te snappen wat mensen doen en hoe jij reageert op de dingen die je overkomen, is kennis van de werking van waardestromen in jouw wereldbeeld essentieel. Een deel van je waarden krijg je bij geboorte mee en de rest ontwikkelt zich gedurende je eerste levensjaren. Je waarden kennen is wat anders dan je waarden op intrinsiek niveau herkennen. Waarden zijn namelijk geen overtuigingen, maar de diepste drijfveren achter jouw rol in dit leven. Ontrafel de zin van het leven en dat van jou in het bijzonder, in deze les.

 

 • De structuur van jouw persoonlijkheid
  Jouw karakter is uniek en kent duizenden facetten. Toch ligt er een eenvoudige structuur ten grondslag aan de verschillende karakters, die de mensheid rijk is. Hier leer je de basis van de psychologie achter de vraag, waarom mensen doen wat ze doen. Verdiep je zelfkennis en ontdek hoe je door de natuur en het leven bent voorgeprogrammeerd om te doen, wat je hier te doen hebt.

 

 • Excellent feedback geven
  In een basiscursus NLP Practitioner kan communicatie natuurlijk niet ontbreken. De basis van communicatie is het bouwen aan een relatie van vertrouwen en hier leer je de eerste stap. Vertrouwen heeft namelijk alles te maken met weerstand. Wij leren je hoe weerstand werkt en hoe je die weg kunt nemen, zodat mensen met oprechte interesse naar jou gaan luisteren.

 • BONUS: Leren OMDENKEN!
  Omdat het de eerste van een reeks van zeven NLP Practitioner cursussen is, doen we er meteen een bonus bij Het OMDENKEN is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ik leer je de theorie én de praktijk van het omdenken, zodat jouw mind enkel nog in mogelijkheden en kansen denkt. Problemen worden uitdagingen en uitdagingen worden levenslessen!

Schrijf je nu in voor de Basiscursus NLP Practitioner en ontwikkel jouw zelfkennis en vaardigheden!

NLP is…

 • Gemakkelijk te leren voor iedereen
 • In te zetten in alle onderdelen van je leven
 • De basis voor ieder goed gesprek en contact
 • Voor velen de start van een nieuwe levensfase
 • Een bron voor materiële en spirituele rijkdom

Wie is Igor van Kaam?

Igor van Kaam (1974) is NLP Practitioner, Master en Trainer. Sinds 2005 heeft hij zijn eigen NLP – instituut en traint en coacht hij mensen met en op het gebied van NLP. Igor staat bekend om zijn unieke logica en zijn kritische manier van kijken naar de wereld om hem heen, maar doorspekt dat met humor en vrolijkheid. “Door hartelijk te lachen om problemen, worden ze meteen een stuk minder zwaar!”

Igor schreef diverse boeken waaronder ‘NLP Practitioner worden…’ (2009) en ‘Ik leef mijn eigen leven.’ (2021). Daarnaast schrijft hij columns, maakt hij vlogs voor het YouTube-kanaal van University of ME en is hij af en toe te gast bij BLCKBX Today. Samen met zijn partner en hun twee honden woont hij sinds 2022 een deel van het jaar in Zuid-Afrika, waarmee wederom een droom werkelijkheid is geworden.

igor coaching

Wat zeggen onze members

X