De Week van Je Leven

De Week van Je Leven gaat verder dan een standaard NLP Practitioner Opleiding. Gedurende dit intensieve 7-daagse programma deel ik mijn 20 jaar aan kennis en inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De inhoud omvat onder andere Systemisch Werken, de Wet van de Aantrekkingskracht, voedingsleer, en ideeën van inspirerende denkers zoals Pierre Capel, Esther Hicks, Joe Dispenza en Tony Robbins.

Schrijf je in voor een unieke ervaring die je leven zal veranderen.

de week van je leven 2024 (4)

Dag 1. In de bloei van je leven leer je oprechtheid van toneelspel onderscheiden, koers houden tijdens dagelijkse uitdagingen en de waarheid onderscheiden van de leugen.

Dag 2. Leven in verbinding betekent goeie gesprekken kunnen aanknopen. je mentale DNA ontdekken en karakterstructuren herkennen bij jezelf en anderen.

Dag 3. De tijd van je leven ontdek je door terug te reizen naar je verleden en je dromen mee te nemen de toekomst in. Ontdek je hulpbronnen en verwijder je blokkade

Dag 4. Je kijk op ‘t leven veranderen, maakt dat je kansen gaat zien, waar je eerder hindernissen zag en complimenten geeft waar je vroeger kritiek gaf. 

Dag 5. Het gevoel dat je leeft houdt in, dat emoties de loop van je leven bepalen. Of het nu je gezondheid of je manifestaties in dit leven betreft: het begint bij emoties.

Dag 6. De taal van het leven doet je nieuwe dingen leren, oude patronen doorbreken en oplossingen vinden die zo voor de hand liggen, dat je je afvraagt waarom je ze niet eerder zag.

Dag 7. De zin van het leven vinden, betekent diep en intens overtuigd raken van je innerlijke schoonheid, zuiverheid en goede intenties, zodat je van binnenuit gaat stralen.

nlp™ practitioner | oktober 2023

De kracht van NLP is… jouw eigen kracht!

Overweeg jij je te verdiepen in de kracht van NLP? Wil jij jouw ongekende mogelijkheden aanboren?

Dan is deelname aan de De Week van je Leven  de logische eerste stap voor een gigantische persoonlijke ontwikkeling. Iedereen kan NLP leren en in combinatie met de Wet van de Aantrekkingskracht en het Systemisch Werken ontdek je hier de krachtigste tools voor succes en het ervaren van geluk. 

Ik stimuleer je, jouw eigen route te gaan uitstippelen voor de prachtige jaren die op je wachten, zodra jij jezelf NLP Practitioner mag noemen. 

Dit programma is voor iedereen, maar er is lef voor nodig om naar jezelf te kijken en echt werk te maken van jouw waarden en drijfveren. 

Mijn verhaal

In 2003 maakte ik kennis met NLP. Mijn toenmalige rol van consultant in werving & selectie maakte een NLP Practitioner opleiding noodzakelijk. Sindsdien is er een wereld van mogelijkheden voor mij open gegaan. 

In mijn kracht gezet door NLP opende ik in 2004 mijn eigen werving- & selectiebureau en begon ik in 2005 met het verzorgen van NLP opleidingen. Inmiddels ben ik internationaal gecertificeerd NLP™-trainer, systemisch opsteller, burn-out coach, schrijver van diverse boeken en columns en YouTube Influencer!

Schrijven is mijn passie en uitlaatklep en naast honderden columns verschenen een aantal boeken, waaronder ‘NLP Practitioner worden…’, ‘Burn-out is voor Toppers’ en ‘IK LEEF MIJN EIGEN LEVEN, De Gebruiksaanwijzing van je Bovenkamer’.

igor vierkant
ik wil meer zelfvertrouwen

Wat leer je in de Week van Je Leven?

NDoelen stellen en behalen NAannames voor een gelukkig leven NRapport maken NZintuiglijke waarneming NOngewenst gedrag naar gewenst gedrag veranderen NOmdenken in mogelijkheden NTaal en taalpatronen, de sleutel tot jouw brein NGewenste emoties en gevoelens beschikbaar hebben waar nodig NSubmodaliteiten en alles over subjectieve ervaring NMotiveren en in beweging komen NGebruik van metaforen, beeldspraak en herkaderingen NDilemma’s oplossen en keuzes maken NFlexibiliteit tonen in houding en gedrag NErvaringen uit het verleden omzetten naar krachtige hulpbronnen NDe nieuwste NLP™-technieken aan de hand van Dr.Richard Bandler (co-founder NLP)

Wat zeggen onze members

A business model called Disruption

A business model called Disruption

Since the Industrial Revolution, a remarkable phenomenon has been unfolding in the world. Can you guess what it is? No, it’s not climate change. The development of science, the rise of machinery,...

Disruptie als business model

Disruptie als business model

Sinds de Industriële Revolutie is er iets bijzonders gaande in de wereld. Drie keer raden! En nee, het is niet klimaatverandering. De ontwikkeling van de wetenschap en opkomst van machines,...

X