Ons verhaal

Wijsheid kun je oneindig delen!

University Of Me Marco En Igor Leren Je Al Hun Levenslessen

“Igor leert je al zijn levenslessen!”

Hoe dan? Omdat ik geloven in het creëren van een betere wereld, door mensen in staat te stellen hun leven te leven op basis van de filosofie achter NLP en de Law of Attraction, namelijk dat jij zelf volledig verantwoordelijk bent voor alles wat je in je leven overkomt en dat beheersing van je emoties je zal helpen datgene te manifesteren, waar jij voldoening en geluk uit haalt.

Gelukkig kun jewijsheid oneindig delen!

We kwamen beiden uit een woelige periode in ons leven toen we elkaar acht jaar na onze eerste ontmoeting weer troffen. We vonden bij elkaar onze andere helft en ontdekten al snel dat één plus één drie is. Door onze inspirerende gesprekken met elkaar raakten we steeds meer overtuigd dat het roer drastisch om moest.

University Of Me Igor Sunset
University Of Me Marco En Igor In Auto

Onafhankelijk en gelukkig

Zo gezegd, zo gedaan! Toen we samen echt de juiste keuzes durfden te maken vielen we van de ene verbazing in de andere. Ineens waren we drie maanden aan het reizen door Europa, voelden we ons vrij, onafhankelijk en ontzettend gelukkig. We wisten niet dat het nemen van deze stappen en het ervaren van deze gevoelens uiteindelijk zo gemakkelijk en zo dichtbij kon zijn!

We zijn beiden dan ook ontzettend enthousiast om onze gezamenlijke ervaringen, maar ook wat we los van elkaar al wisten over gelukkig zijn en succesvol worden, te delen met jou en de rest van de wereld! Als je meer wil weten over onze reis klik dan hier.

Wat zeggen onze members

X