Een gelukkig en succesvol leven in vrijheid is echt mogelijk

NLP Master Practitioner

Ben je na het volgen van je NLP Practitioner net zo verliefd geworden op NLP als ik, destijds in 2003? Dan ga je zeker verder met ontwikkelen in je NLP Master Practitioner. Ook als je jaren geleden je NLP Practitioner behaalde en weer terug in de stof wilt duiken!

In de NLP Master Opleiding leer je NLP doorgronden en begrijpen. Een mooie metafoor is: “Tijdens de NLP Practitioner leerde je een muziekstukje naspelen. Tijdens de NLP Master leer je muziek te maken.” Dat betekent dat we jou alles gaan leren over taalpatronen, waarden en drijfveren, hypnose, karakterstructuren, strategieën van gedrag en hoe jij succes kunt leren worden in alles wat je hart je ingeeft.

Waar? Eindhoven
Wanneer? Deel 1: donderdag 3 tot en met zondag 6 oktober 2024
Deel 2 in de eerste week van april 2025 (exacte data van het tweede blok volgen a.s.a.p.)
Inclusief? Lesmaterialen, koffie, thee en lekkers en natuurlijk het felbeerde NLP Master Certificaat getekend door Dr. Richard Bandler.

Prijs exclusief BTW: € 1.999,- + certificaat € 260,- = € 2.259,-

2,734.00 incl. btw

Wat bereik je na de NLP Master Practitioner Opleiding?

Na afronding van de NLP Master Practitioner opleiding heb je NLP volledig onder de knie en kun je het effectief toepassen voor persoonlijke groei en verandering, zowel voor jezelf als voor anderen. Je hebt een eigen NLP-techniek ontwikkeld en uitgebreide ervaring opgedaan in publiekelijk spreken, het beïnvloeden van groepsemoties, veranderingswerk en coaching.

Met het internationale NLP™ Master Practitioner-certificaat, dat je na afronding van de opleiding ontvangt, openen zich nieuwe mogelijkheden, waaronder de weg naar NLP™ Trainer.

Liever niet direct betalen, maar aanmelden via het INSCHRIJFFORMULIER? Dat kan!

Belangrijkste competenties:

  • Beheersing van alle NLP-technieken, patronen en vaardigheden op Masterniveau
  • Het vermogen om gedrag flexibel aan te passen voor specifieke resultaten, zowel voor jezelf als anderen.
  • Uitgebreide beheersing van taalpatronen, modellen en technieken, tijdlijntechnieken en coachen met vooronderstellingen.
  • Het vermogen om strategieën te ontdekken en te implementeren in zowel denken als handelen.
  • Beheersing van snelle en diepe inductie- en hypnosetechnieken.

Wat zeggen onze members

X