Een gelukkig en succesvol leven in vrijheid is echt mogelijk

e-book IK LEEF MIJN EIGEN LEVEN -De Gebruiksaanwijzing van jouw Bovenkamer

Een gebruiksaanwijzing van jezelf krijg je er niet bij, tijdens je geboorte. Die zul je helemaal zelf moeten ontdekken. Dit boek maakt een einde aan deze leegte. Igor van Kaam schreef de eerste leesbare Gebruiksaanwijzing van je Bovenkamer.

24.95 incl. btw

Ik leef mijn eigen leven

Dit boek is geschreven met als doel, jouw manier van leven op een ingrijpende manier ten positieve te veranderen. Vergis je niet: waarschijnlijk ga je daarin slagen. Deze Gebruiksaanwijzing van je Bovenkamer kadert de basisbeginselen van het Positieve Psychologie Programma van University of ME® en deze vormen weer de basis van elke gedragsverandering die je je als mens kunt voorstellen. Of je nu vastloopt in je werk, moeite hebt met het aanboren van vermogen zoals zelfvertrouwen of lef, of wanneer je de balans op-maakt van je leven en denkt: “Is dit het nou?”

Wanneer je dit boek op de bedoelde wijze gebruikt, dan zul je iedere stap van de weg ontdekken, dat jij zelf verantwoordelijk bent voor heel veel gebeurtenissen in je leven en dat jij altijd verantwoordelijk bent voor de manier waarop je daarmee om gaat. Die verantwoordelijkheid is soms zwaar, maar ik verzeker je, dat je te allen tijde zult beseffen, diep vanbinnen, dat deze verantwoordelijkheid rechtvaardig is. De natuur heeft het nu eenmaal zo bedoeld.

Wanneer het lezen van deze Gebruiksaanwijzing van je Bovenkamer je nu nog geen gevoel van vrijheid oplevert, heb je de boodschap nog niet goed begrepen. Jij bent de chef!

Wat zeggen onze members

X