Een gelukkig en succesvol leven in vrijheid is echt mogelijk

e-Book ‘De Cirkels van Verlangen en Vertrouwen’

NU inclusief gratis podcast: De Wet van de Aantrekkingskracht. (1 uur en 3 minuten)

Sinds het boek ‘The Secret’ zijn miljoenen mensen in de wereld bekend geraakt met de Wet van de Aantrekkingskracht. En toch blijft die wet voor velen een vaag, onbewezen en lastig te hanteren ding.

Er wordt van alles beweerd over die Wet van de Aantrekkingskracht, maar niemand lijkt de moeite te willen nemen om precies uit te leggen hoe die wet werkt en hoe je die wet ‘AAN‘ of ‘UIT‘ kunt zetten. Wel, daar komt verandering in. Allereerst een tipje van de sluier: De Wet van de Aantrekkingskracht staat altijd ‘AAN’. Net als de wet van de zwaartekracht of iedere andere universele wet.

9.99 incl. btw

Hoe zet ik de Wet van de Aantrekkingskracht aan het werk?

einstein square fotor kopie Universele wetten zijn wetten die overal in het heelal gelden en die dat ook altijd gedaan hebben. Einstein zag het universum als een grote machine met tandwielen, die allemaal volgens vaste patronen en verbindingen werken. Hij kwam tot de conclusie, dat alles wat er gebeurt op aarde en daarbuiten nauwkeurig en logisch met elkaar samenhangt.

Om die reden bestaat toeval dus niet; het is ons gebrek aan kennis om te verklaren HOE dingen gebeuren en bij gebrek aan beter wijzen wij ze daardoor toe aan toeval. Of Goddelijke krachten. Oude stammen kenden om die reden vele goden. Ze begrepen nog niet waarom de zon iedere dag opkwam en weer onder ging. Ze snapten niet hoe virussen of plagen hun oogsten of hun vee konden verwoesten of waarom het soms onweerde en dan weer sneeuwde. Voor elk verschijnsel verzonnen ze een God en de laatste ‘god’ die we in het Westen nog aanbidden is eigenlijk de ‘God van het Toeval’.

Je kunt er donder op zeggen dat ook de ‘God van het Toeval’ niet bestaat. Toch zal er ook altijd kennis zijn, die te groot of te complex is voor jouw en mijn menselijke bovenkamer om te bevatten.

In dit eBook leg ik je in eenvoudige taal uit hoe jij de Wet van de Aantrekkingskracht vóór jou kunt laten werken. Jij hebt vast wel eens meegemaakt dat een droom of een plan van jou slaagde. Anderen mislukte weer. Soms leek geluk bij toeval uit de hemel te komen en soms bleef het weg, terwijl je er zo naar verlangde.

Met dit eBook zet je de Wet van de Aantrekkingskracht op de juiste manier voor jezelf aan het werk!

Het boek bevat naast een uitgebreide uitleg over de Wet van de Aantrekkingskracht een unieke oefening: De Cirkels van Verlangen en Vertrouwen. Hiermee kun jij jouw bovenkamer leren hoe je de Wet van de Aantrekkingskracht altijd voor jou kunt laten werken.

Zo ontwikkel jij jouw persoonlijke recept voor succes, geluk, vrijheid en blijheid, of wat je maar wenst. Je zult het gaan vinden op je pad. Veel leesplezier gewenst. En natuurlijk alle geluk, wijsheid en voorspoed van de wereld. Of euh… Het Universum, natuurlijk!

Igor van Kaam
schrijver – ontwikkelaar bij University of ME.

Wat zeggen onze members

X