Een gelukkig en succesvol leven in vrijheid is echt mogelijk

Burn-out is voor TOPPERS!

Het e-Book Burn-out is voor TOPPERS heb ik geschreven naar aanleiding van mijn eigen burn-out in 2016 en 2017.

Voor mij was in die tijd nog veel onduidelijk over burn-out en omdat ik veel coachingsvragen kreeg met betrekking tot dit onderwerp, ben ik mij erin gaan verdiepen. Burn-out blijkt in veel gevallen te voorkomen. Het lastige is echter dat, wanneer je iets voorkomt, je nooit zeker weet of het echt zou zijn gebeurd als je niets gedaan had.

Een burn-out is voor veel mensen dan ook van onschatbare waarde om een compleet andere levensstijl te gaan hanteren dan ze ooit voor mogelijk en wenselijk hielden. Na een burn-out word je nooit meer de oude; je wordt de nieuwe!

7.95 incl. btw

e-Book Burn-out is voor TOPPERS!

Tips en inzichten

Dit gemakkelijk te lezen e-Book bevat veel informatie over de oorzaak van burn-out, wat een burn-out nu precies is en wat je kunt doen om sneller van een burn-out te herstellen.

Hoofdstukken:

  1. Inzicht in overwerkt zijn en burn-out
  2. Incongruentie
  3. Herkennen van de verschijnselen
  4. Werkgerelateerd?
  5. Herstel na een burn-out
  6. Voorkomen van een burn-out
  7. Een coach inschakelen
  8. Conclusie

“Een ‘volwaardige’ burn-out is in veel gevallen te voorkomen. En het voorkomen of genezen van een burn-out vergt inspanning en discipline en soms ook grote veranderingen in denkpatronen. De wereld om ons heen lijkt vaak grote offers van ons te vragen, maar onthoudt goed dat we altijd nog zelf de keuzevrijheid hebben deze offers daadwerkelijk te brengen of voor onszelf te houden.”

Wat zeggen onze members

X