University of Me® veroordeelt het gebruik van de QR-code
Igor van Kaam

University of Me® veroordeelt het gebruik van de QR-code voor toegang.

‘Dat ding heeft niets met gezondheid of civilisatie te maken, maar met onderdrukking en sociopathisch leiderschap.’

Wij dragen Positieve Psychologie uit en ondersteunen geen negatieve psychologie.

Afgelopen week had ik een onprettig telefoongesprek met een vriendin. Terwijl we aan het bellen waren liet ze in een restaurant waar ze binnen liep haar QR-code scannen. Het werd even wazig in mijn hoofd en ik flapte eruit: “Je gebruikt dat ding toch zeker niet!” Ze reageerde wat verontwaardigd en belde een uur later terug om het nog even uit te praten.

“Maar natuurlijk hou ik nog van je!”, was mijn antwoord op haar vraag of dit tussen ons in zou komen staan. Houden van iemand betekent niet dat je alles wat iemand doet of laat zomaar goedkeurt of verzwijgt. Eerder het tegendeel, als je het mij vraagt. Onze wederzijdse liefde blijft ongemoeid en staat hier boven en buiten!

Achttien maanden vergeefse moeite

Al meer dan achttien maanden bijt ik mezelf vast in in het willen begrijpen van de angst van mensen voor een ziekte die, zoals ik al voorspelde en wat inmiddels ook gebleken is, nauwelijks van de griep te onderscheiden is. Toen de overheid met de oplossing kwam, namelijk een prikje, had ik nog enige hoop, maar toen in aanloop van die prik elk medicijn dat mogelijk symptomen kon verlichten werd verboden en gerenommeerde en ervaren artsen voor kwakzalvers werden uitgemaakt, knapte er iets in mij. Daarover nam ik in juni 2020 al een video op.

schermafbeelding 2021 10 19 om 17.28.05

Klik op deze link of op de afbeelding om de video te bekijken.

Waar is de wetenschap?

Bij iedere andere ziekte namelijk, zoals kanker, MS en HIV, worden alle wetenschappelijke kansen benut en alle mogelijkheden uit de kast gehaald om het leven van patiënten na hun diagnose zo aangenaam mogelijk te maken. Echter, bij dit nieuwe virus werd een normale diagnose zoals we die kennen zelfs uitgesloten. Met normaal bedoel ik: Je hebt klachten, daarmee ga je naar je huisarts, die herkent de klachten, voert voor de zekerheid een test uit en verstrekt op basis daarvan een recept voor behandeling of geeft je het advies om rustig thuis uit te zieken.

Zo niet bij deze nieuwe ziekte. Niet je huisarts, maar een anonieme medewerker op de teststraat neemt een monster af en vervolgens bepaalt een zwaar bekritiseerd proces (de Drosten-PCR) of je wel of niet mag deelnemen aan de samenleving. Zelfs als je niet ziek bent betekent een negatieve uitslag dat je als melaatse behandeld wordt.

Er is één wetenschappelijke lijn, uitgestippeld door een conglomeraat van politieke leiders en de farmaceutische industrie (de World Health Organization) en die moet worden gevolgd. Volg je die niet, dan word je beboet, gecensureerd of voor gek uitgemaakt. Dit kennen we in het vrije westen enkel uit de tijd dat de allopatische geneeskunde van John D.Rockefeller (olieboer) iedere andere vorm van geneeskunde verbood. (1910)

Iedereen moppert, niemand doet wat.

Het verbazingwekkende vind ik wel, dat ik niemand ken die blind meegaat in de officiële lezing. Iedereen heeft wel enige vorm van kritiek of verbazing, maar als het puntje bij het paaltje komt blijven ze zitten als een kikker in een pan water die op het vuur staat op te warmen tot het water kookt.

Apartheid

Terwijl ik dit schrijf maken wij een reis door de West-Kaap van Zuid-Afrika. We wonen en werken hier gedurende een maand, om de wereld te laten zien dat beperkingen alleen tussen je oren zitten.

Ook in dit land overweegt men de invoering van de QR-code en ik kan me met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat apartheid hier opnieuw zal worden ingevoerd. President Ramaphosa heeft toch wel énigszins historisch besef, zou je denken? Hoeveel doden zijn er niet gevallen en hoeveel leed geleden in de strijd tegen apartheid? Nelson Mandela draait zich om in zijn graf. 

QR is een gedrocht van schijnveiligheid

Als nu eens vast stond dat een behandeling met het nieuwe middel je voorgoed beschermde tegen symptomen, tegen overlijden en tegen het doorgeven van besmetting, dan was het misschien nog een ander verhaal geweest. Dan had de medische wetenschap voor de zoveelste keer in de geschiedenis bewezen wonderen te kunnen verrichten, zoals bij de uitvinding van aspirine, penicilline en paracetamol. Of zoals bij het uitvoeren van een open hart operatie, de pacemaker, de defiblilator en de vaccins tegen polio en dyfterie.

Maar dat is helemaal niet het geval. De prik beschermt mogelijk enigszins gedurende een korte periode van drie tot vijf maanden tegen een ziekenhuisopname. Je bent na de prik nog even vatbaar, besmettelijk en risicovol voor je omgeving en het overlijden van Colin Powell aan de ziekte bewijst wel dat er gewoonweg weinig verandert als je voor de behandeling kiest. Dat was in de tijd dat ik mijn DKTP-prikken kreeg wel even anders.

schermafbeelding 2021 10 19 om 17.33.24

Er verandert niets,

…behalve één ding. Je krijgt je vrijheid deels terug. Vrijheid die je blijkbaar was afgenomen zonder dat je daarom gevraagd was. Uit solidariteit stonden we graag een deel van onze vrijheden af uit zorg voor elkaar, maar inmiddels lijkt het erop dat we onze vrijheden afstonden aan een overheid op zoek naar macht en controle. Deze overheid lijkt een sociopathische en psychopatische speler, die angst en schuldbesef gebruikt om mensen op de knieën te krijgen. Deze overheid zet propaganda in om bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten. Deze overheid is niet voor rede vatbaar en lapt elke vorm van wetenschap aan haar laars.
Deze overheid heeft varende in haar eigen mist koers op een neo-communistisch beleid gezet. 

Ik veroordeel jouw gedrag

In ons Positieve Psychologie Programma leren wij mensen: “Je bent niet je gedrag.” Daarmee bedoelen we, dat je een mens van vlees en bloed bent en nog veel meer. Je bent alle rollen die je vervult, alle waarden die je bezit en alles wat je in dit leven achterlaat, en dan nóg veel meer. We veroordelen niemand dan ook als mens, maar daarmee kunnen en mogen wij, net als jij, nog wel bepaald gedrag veroordelen.

Wij veroordelen jouw gebruik van de QR-pas om weer op vakantie te mogen, een restaurant binnen te gaan of een museum te bezoeken dan ook fel. Jij werkt zo mee aan een systeem van zuivere onderdrukking en je laat alle solidariteit die je in het begin van de ‘pandemie’ aan de wereld toonde, zo het putje in stromen. Want je bent niet veel beter beschermd, je kunt anderen nog steeds besmetten en die persoon kán nog steeds doodgaan aan de ziekte.

Nee, je bent alleen maar aan het gehoorzamen aan een overheid die ernstige narcistische kenmerken vertoont. En wij hebben genoeg kennis over en ervaring met narcisme om daarin niet mee te gaan.

Ik hou van je

Wij houden van mensen. We zien de schoonheid in mensen; de kracht om te willen leven, te willen delen, te willen ervaren en de behoefte aan balans, zekerheid en herkenning. Daarin is ieder mens voor ons gelijk en even welkom in onze community. En voel je je welkom, dan vragen wij je na te denken over hoe je omgaat met andere mensen. Keur niet alles goed wat anderen doen, zeker niet wanneer je van mijlenver kunt aanvoelen dat hun gedrag op de lange termijn schadelijk is voor henzelf en de wereld om hen heen. Het maakt niet uit of dat gedrag het klimaat schaadt, de mensenrechten of de naastenliefde; keur het af. 

Blijf wakker, blijf opletten, want macht ligt bij alle mensen zelf; bij jou en mij. En deze sociopathische revolutie kan slechts afgewend worden, wanneer jij en ik ons daar met hand en tand tegen verzetten. Het is al één minuut voor twaalf, we hebben geen tijd te verliezen.

In liefde geschreven,

Igor van Kaam

X