Moest Donald Trump dood?
Igor van Kaam

Sinds mijn bijdrage over de moordaanslag op Donald Trump in BLCKBX Today heeft de achtergrond bij dit gebeuren mijn grote aandacht. Wat ging er goed? Wat ging er mis? Wat gebeurde er voorafgaand aan de aanslag en wat gebeurde er daarna? In deze column laat ik het allemaal nog even mijn geestesoog passeren. Ik reflecteer op de huidige stand van zaken en filosofeer over wat er mogelijk nog komen gaat.

Moordaanslag

Op 13 juli 2024 werd voormalig president en presidentskandidaat Donald Trump in zijn oor geschoten tijden een rally die onderdeel uitmaakte van zijn verkiezingscampagne voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen, die op 22 november 2024 mogen plaatsvinden. Zijn speech was om 18:05 uur begonnen en om 18:11 uur klinken er schoten en grijpt Trump naar zijn oor, waarna hij naar beneden duikt om zichzelf in veiligheid te brengen. De beveiliging schaart zich om Trump heen en begeleidt hem van het podium, maar niet voordat Trump ook zijn schoenen heeft veiliggesteld en met geheven vuist “Fight, Fight, Fight” roept, om op de valreep nog even de meest iconische foto van deze eeuw te laten maken.

original.jpg

Bron: Evan Vucci / AP

Dader

De vermeende dader, Thomas Matthew Crooks, je kunt je achternaam maar tegen hebben, was een 20 jarige jongen uit de buurt, die ingeschreven stond als lid van de Republikeinse partij, maar na de inauguratie van Joe Biden als president in 2020 wel $15 overmaakte naar de Democratische Partij. Een graag gezien lid van de Republikeinen was hij blijkbaar niet. In een video waarvan nog altijd niet is vast komen te staan of deze origineel is, verklaart hij dat hij Republikeinen en Donald Trump haat, maar dat hij niet de gene is die gezocht moet worden. Nogmaals, of hij deze video daadwerkelijk zelf opgenomen heeft, is niet duidelijk.

Beveiliging

Op de beveiliging van Donald Trump was kort voor de aanslag, maar vooral daarna ontzettend veel kritiek. Hoe kan het dat binnen een straal van 500 meter de omgeving niet beveiligd was en iemand zomaar langs een ladder met een enorm geweer in de aanslag op een dak kon klimmen in het volle zicht van de meeste toeschouwers? Hoe kan het dat Trump niet acuut in veiligheid werd gebracht? En hoe kan het dat de schutter pas ná zijn aanslag werd neergehaald en niet daarvóór?

Hoofd van de beveiliging, Kimberly Cheatle, je kunt je achternaam maar tegen hebben, stapte op 22 juli op, vanwege, naar eigen zeggen: “the agency’s ‘most significant operational failure’ in decades.” En het precies die woordkeuze, die mij zorgen baart.

“Onze democratie en waarden staan op het spel.” Van wie eigenlijk?

Na vier jaar persconferenties, debatten en nieuwsartikelen op NLP taalpatronen geanalyseerd te hebben, staat één ding voor mij vast: Denk niet dat wat er staat, precies bedoeld is zoáls het er staat! In een tijd waarin politieke leiders verzot zijn op oorlogje spelen over de ruggen van de mensen door wie ze verkozen zijn, onder de noemer dat ‘onze democratie en waarden op het spel staan’, betekenen hun woorden helaas iets anders. Namelijk dat hun idee van democratie en waarden, van de mensen achter de schermen (de zogenaamde globale elite), kortweg de eigenaren van de bedrijven BlackRock en Vanguard, op het spel staat.

Om deze complexe zin leesbaar te maken: Democratie en Democratie zijn twee verschillende begrippen, maar over deze verschillen wordt nooit opheldering gegeven. Daarom doe ik dat nu. Je hebt democratie, wat betekent dat het volk regeert en je hebt democratie waarbij het volk naar de stembus gaat, maar alle beslissingen elders genomen worden en er voor de bühne nog wat onderhandeld lijkt te worden. Die laatste ‘democratie’ wordt inderdaad bedreigd door mensen als Donald Trump, Viktor Orbán, Thierry Baudet, Marine Le Pen en Vladimir Poetin.

Zo ook de ‘most significant operational failure’ in jaren. Failure en Failure hebben hier ook twee betekenissen. Het volk denkt te lezen: ‘de beveiliging heeft gefaald om Trump te beschermen’. De ‘Firma’ bedoelt, dat Trump eigenlijk dood had moeten zijn en de moordaanslag door de Secret Service niet is gelukt. Bummer!!

Dat ging bij John F. Kennedy een stuk beter, destijds in Dallas. En ook daar werd de vermeende schutter, Lee Harvey Oswald omgelegd, om verder bewijsmateriaal ten hemelen te sturen. Pas 75 jaar later bleek de CIA een belangrijke rol te hebben gespeeld.

Saillant detail: De auto van Thomas Crooks bevatte materiaal om bommen te maken. Zou hij die daar zelf in gelegd hebben, of was de Secret Service bang dat hij zou vluchten en wilden ze koste wat kost voorkomen, dat hij ooit de klok zou gaan luiden?

de week van je leven 2024

Ontdek jouw nieuwe leven met NLP in De Week van Je Leven – NLP Practitioner Opleiding

Debat

Het begint bij het debat op 8 juli, tussen presidentskandidaten Donald Trump en Joe Biden. Allereerst ontbrak één belangrijke kandidaat, namelijk Robert F. Kennedy. Raar, want beide aanwezige kandidaten voldeden ten tijde van het debat niet aan de criteria van CNN, namelijk dat zij al op voldoende kieslijsten moesten staan. In tegenstelling tot Kennedy waren noch Trump, noch Biden op dat moment al officieel benoemd door hun beider partijen. Robert F. Kennedy wordt echter als de pest gemeden door de main stream media, waarschijnlijk omdat hij het beste verhaal heeft en geen onderdeel vormt van welke vermeende Deep State of Q-Anon dan ook.

Tijdens het debat werd pijnlijk duidelijk, wat Democraten en de BlackRock Main Stream Media al vijf jaar probeerden te verhullen, namelijk dat Joe Biden zwaar dementerende is. Kort na het debat vocht Joe zich nog terug door te zweren aan te blijven als presidentskandidaat. Vele Democraten, waaronder Kamala Harris zelf, praatten hem daarin als makke schapen na en verklaarden met het hand op het hart dat Joe Biden ‘fit for office’ was. Echter, de publieke opinie en een aantal Democratische partij-bobo’s die nog niet van het padje-af waren, trokken aan de bel.

Kamala Harris

Pas nadat Nancy Pelosi zich ermee ging bemoeien, ging Joe’s halsstarrigheid om in overgave. (Overigens hebben we hem sindsdien niet meer live gezien…) Het maakt de Democratische Partij namelijk geen zak uit welke clown er eind november op het podium staat, als ze maar de macht kunnen behouden en Agenda 2030 ten uitvoer gebracht kan worden. Of met andere woorden: alles moet kapot om De Firma haar macht te laten behouden. Donald Trump of Robert F. Kennedy staan echter in de weg. Als één van beiden aan de macht komt, dan is het mogelijk klaar met eeuwenlang bloed vergieten en gewetenloze zelfverrijking door deze kleine groep mensen.

Waar Kamala Harris na het debacle van 8 juli nog stond te zwaaien met Joe Biden en hem volledig steunde, is ze nu niet te beroerd deze arme demente bejaarde alsnog voor de bus te gooien. Doet me denken aan een cartoon in 2020, waarin dit al prachtig voorspeld werd.

kamala pushing biden out of wheelchair comic meme

Bron: IGN Boards

Connecting the dots

De centrale boodschap in de campagne van Biden leidde tot tien dagen na het debat nog tot de oproep dat Trump een autoritaire fascist zou zijn, die koste wat kost gestopt dient te worden. “The President joined a call with the Biden Victory Fund National Finance Committee, where the campaign says he told supporters “It’s time to put Trump in the bullseye”. Joe Biden erkende later dat het een vergissing was om deze opmerking te maken. Een vergissing!

In een brief die Joe Biden drie dagen voor de moordaanslag schreef aan zijn partij, liet hij er geen enkele twijfel over bestaan, dat het zijn doel is om Donald Trump te verslaan. Het rare is, dat hij in die brief dus niet als doel stelt om iets goeds te doen voor de wereld of voor het land dat hem verkoos in 2020. Hij noemt wel een paar punten die op de agenda staan, maar enkel in het daglicht om Trump te verslaan. Zijn laatste woorden in de brief luiden dan ook:
“We hebben één taak en dat is Donald Trump verslaan. Elke verzwakking van vastberadenheid of gebrek aan duidelijkheid over de taak die voor ons ligt, helpt alleen Trump en schaadt ons.”

Wanneer je alle lijntjes aan elkaar verbindt, ontstaat een patroon dat je pas kunt zien, als je het één naast het ander zet. Ik zeg niet dat dit de waarheid is, maar het patroon is opvallend. Een korte tijdlijn:

  1. Democraten slaan kritiek op Joe Biden over zijn valpartijen en versprekingen al vijf jaar in de wind.
  2. Joe Biden gaat faliekant onderuit tijdens het debat van 8 juli 2024
  3. Democraten willen van Biden af, maar hij maakt op 10 juli bekend, van geen wijken te weten.
  4. Dan volgt de aanslag op Donald Trump. De reactie van Trump en de aanslag zelf, maken dat Trump tot 70% stijgt in de polls.
  5. De paniek onder de Demoraten stijgt tot een hoogtepunt. Trump had immers dood moeten zijn, aldus zijn eigen woorden.
  6. Nu Trump er nog is, blijft er voor De Firma maar één scenario over: Joe Biden eruit, koste wat kost!
  7. Kamala Harris is de gedoodverfde opvolger, maar niet iedere Democraat is overtuigd van haar kwaliteiten. Bovendien heeft ze een schijnbaar dubieus verleden, waardoor de mediamachine op volle toeren moet draaien om het imago van Kamala Harris op te krikken en haar blazoen schoon te poetsen.

De vraag is nu: Als Joe Biden na 22 november niet ‘fit for office’ is, is hij dat nu dan nog wel? Met andere woorden? Wie bekleedt eigenlijk de machtigste functie van de wereld?

What’s next?

Nu alle media en goedgelovige Democraten Kamala Harris op een podium hijsen, net doen of Joe Biden nooit bestaan heeft en monter claimen dat Donald Trump de oudste presidentskandidaat ooit is (hoe hypocriet kun je zijn, twee dagen nadat Biden zich terugtrok) blijkt ééns te meer hoe stevig BlackRock en Vanguard de touwtjes van de media in handen hebben. Niet gehinderd door enige kennis van zaken dendert de lobby voor nog meer oorlog in Oekraïne, nog meer steun voor Israël, klimaatwaanzin, woke- en LHBTQI+ gekte, vogelgriep vaccinaties en nog veel meer illegale immigranten door.

Zowat iedere verklaring na het rampzalige debat van 8 juli, van Harris, Biden of welke andere Democraat dan ook, waarin het volk verzekerd werd dat Biden ‘fit for office’ zou zijn, is verdwenen uit de zoekresultaten op internet. Joe Biden moet zo snel mogelijk vergeten worden.

De Democraten hebben nog een paar troeven in de kast staan, die ze kunnen inzetten.

  1. Kamala Harris brengt de oorlog in Oekraïne voor 22 november tot een einde.
  2. De vogelgriep breekt uit en de verkiezingen moeten via post gebeuren, waardoor er uitgebreid gesjoemeld kan worden.
  3. De verkiezingen gaan helemaal niet door vanwege de vogelgriep.
  4. De Amerikaanse samenleving wordt op 22 november opnieuw lamgelegd door Crowdstrike, je kunt maar een bedrijfsnaam tegen je hebben, die opnieuw een software update uitvoert. Oefening geslaagd op 19 juli jl. Crowdstrike is lid van het World Economic Forum.
  5. Kamala Harris wordt niet de opvolger van Joe Biden, maar Hilary Clinton gaat het doen. Of Michelle Obama.
  6. De geheime diensten leggen Donald Trump alsnog om in een tweede aanslag. Maar goed, dan hebben ze Robert F. Kennedy nog om mee te dealen.

Kortom, het worden spannende weken tot aan 22 november, maar ook daarna. Als Donald Trump herkozen wordt, gaat hij de oorlog in Oekraïne echt meteen beëindigen? Het lijkt erop dat hij die koers vaart, nu Orbán van Hongarije bij hem is langs geweest. Maar gaat hij ook een einde maken aan Big Food en Big Pharma? Gaat hij de WHO kortwieken en de NAVO terugfluiten? En wat gaat hij doen aan de genocide in Gaza? Hoe pakt hij de gespannen relatie met China en de gesneuvelde banden met Rusland aan?

Wat we wel weten is, dat wanneer er wederom een Democraat herkozen wordt, de wereld er de komende zes jaar niet beter op wordt. De massale migratiestromen, de oorlogen, de globalisering en de klimaatgijzeling gaan dan in versneld tempo door, zodat de verschrikkelijke Agenda 2030 en de ridicule 17 Sustainable Development Goals kunnen worden uitgerold. Niet om de doelen te bereiken die in de folders en brochures zijn opgenomen en die door deugmensen binnen scholen, bedrijven en instellingen gesubsidieerd en wel omarmd worden, maar om BlackRock en Vanguard voor zolang als het duurt de totale controle over de wereldbevolking te geven: haar gezondheid, haar mening en haar bewegingsvrijheid.

Dat betekent dat jouw gezondheid, jouw mening en jouw bewegingsvrijheid op het spel staan. Weet wie je vrienden zijn, maar besef vooral wie het grootste gevaar is.

Igor van Kaam

X