De laatste Week van Je Leven.
Igor van Kaam

De laatste Week van Je Leven. De laatste NLP Practitioner…

Het leven is te kort om jezelf tekort te doen.

Afgelopen dagen heb ik nagedacht over mijn toekomst als NLP Trainer in Nederland. Het verzorgen van de NLP Practitioner opleiding is iedere keer weer een feest, dus waarom stoppen met iets waar ik zo van geniet? Dat heeft dan ook niets te maken met de opleiding zelf, maar alles met de aanloopfase er naar toe.

Alles is energie

Emotion is Energy In Motion zegt Tony Robbins vaak. Energy flows, where attention grows, zeggen hij en vele anderen ook. Als mens kun je veel invloed uitoefenen op deze flow, maar ook de samenleving draagt haar steentje bij. Je kunt nog zoveel energie stoppen in iets; wanneer je tegen de stroom in, tegen de ‘flow’ in gaat, zul je veel energie verspillen en je doel zelden bereiken. Of met heel veel pijn en moeite. En is het dat dan waard?

Als mens wil ik me bezig houden met zaken waar ‘energie op zit’, want die geven mij de meeste voldoening. Op de NLP Practitioner Opleiding zit die energie er al enige tijd niet meer en dat is te merken aan het animo hiervoor. Het is geen kwestie van marketing, want mijn video’s worden nog altijd door duizenden mensen bekeken en ik elke video verwijs ik naar de kracht van De Week van Je Leven. Steeds gun ik mezelf en de wereld ongeveer een half jaar om zich te registreren voor dit ‘life changing’ programma en gebeurt er… bijna niets.

Tijd voor de volgende stap

Het is dan ook die herhaling van zes maanden ‘pijn en moeite’ dat mij besloten heeft om die ene week ‘plezier’ te laten gaan. En dat is best logisch. Ik heb de keuze gemaakt om te emigreren. Ik ben bezig in Zuid-Afrika een nieuw bestaan op te bouwen. Ik heb dat op de zachte manier willen doen, door heel veel verbinding te houden met Nederland, maar de energie vertelt mij na ruim twee jaar, dat ik duidelijke keuzes mag gaan maken. 

Deze keuzes zijn niet zonder risico, maar welk aspect van het leven is dat niet? Je kunt op de fiets naar de supermarkt al onder een auto komen, bij wijze van spreken! En ik wil terugkijken op mijn leven met Marco, met het gevoel ‘geleefd te hebben’ en niet ‘geleefd te zijn’.

laatste keer 2

Aanmelden kan tot 17 september 2024. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

De allerlaatste

Daarom is De Week van Je Leven van 21 tot en met 27 september 2024 de allerlaatste NLP Practitioner Opleiding die ik, in ieder geval in Nederland, ga verzorgen. Er liggen nieuwe uitdagingen te wachten, bijvoorbeeld het 4-sterren hotel dat we met behulp van investeerders hopen te gaan kopen en waar ik op dit moment de laatste hand leg aan het business plan. Ook broeit er een online community die steeds meer vorm krijgt en er ligt nog een theatershow ‘Mag het Licht Aan’ op de planken om in Nederland en Vlaanderen ten tonele te verschijnen. Kortom, waar deuren dicht gaan, gaan nieuwe deuren open. Blijkbaar moeten deuren daarvoor eerst sluiten en ik heb besloten deze deur voorgoed dicht te doen.

Ik wil terugkijken op mijn leven met het gevoel ‘geleefd te hebben’ en niet ‘geleefd te zijn’

Speciale actie

Omdat het de laatste is en ik deze met zoveel meer betekenis en liefde wil gaan verzorgen, heb ik besloten De Week van Je Leven aan te bieden voor € 1.500,- exclusief BTW (€ 1.815,- incl. BTW, een korting van meer dan € 900,-). Mocht je het NLP Practitioner certificaat van Dr. Richard Bandler willen ontvangen, dan kost je dat nog €200,- excl. BTW extra. Dat is de kostprijs, overigens.

Dus heb je altijd gedacht: “Die Week van Je Leven ga ik nog eens doen”, maak de week van 21 tot 27 september vrij in je agenda en kom naar Eindhoven. Je zult er geen spijt van hebben, want je leert meer dan wat je in vijf leven aan ervaring en inzichten zult opdoen.

Kijk op De-week-van-je-leven voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Lieve groet en tot het volgende avontuur,

Igor van Kaam

X