Hoeveel plezier kun jij aan?

Een vraag die je jezelf vast niet iedere dag stelt. Wij vinden dat het leven te kort is om weinig plezier te hebben. En toch zien we dagelijks mensen al hun tijd en energie steken in zaken, die belangrijker zijn voor anderen dan voor zichzelf.  

Wij leren je hoe dat anders kan, met het internationaal erkende NLP™ programma van NLPinHolland.

collage themas 2

Een heldere formule

1. IK LEEF MIJN EIGEN LEVEN
Van wie anders? Wie bestuurt de bus van jouw loopbaan en privé-leven?

2. IK DOE WAT BIJ ME PAST
Werk je actief aan het bereiken van je doelen? En hoe goed kén jij jezelf eigenlijk?

3. IK INSPIREER MIJN OMGEVING
Krijg jij grip op zaken door ze af te dwingen, of het goede gedrag te tonen?

4. IK VERTROUW OP MIJN ERVARINGEN
Geloof jij alles wat in oude boeken staat? Of alleen wat keihard bewezen is?
Of is daar voor jou nog een wereld tussen, die je graag wil leren kennen?

5. IK OVERWIN MIJN ANGSTEN
Laat jij je tegenhouden door het onbekende? Het onzekere? Het beangstigende?

6. IK BEREIK MIJN DOELEN
Welke route wil jij uitstippelen om te komen waar je wil zijn?

nlp™ practitioner plus ppp | eindhoven

De kracht van NLP is… jouw eigen kracht!

Overweeg jij je te verdiepen in de kracht van NLP? Wil jij jouw ongekende mogelijkheden aanboren?

Dan is deelname aan de NLP Practitioner opleiding + PPP de logische eerste stap voor een gigantische persoonlijke ontwikkeling. Wij weten als geen ander dat iedereen NLP kan leren en ieder zo zijn of haar eigen manier van ontwikkelen & leren heeft.

Jij kunt bij ons jouw eigen route gaan uitstippelen voor de prachtige jaren die op je wachten, wanneer je jezelf NLP Practitioner mag noemen. 

Dit programma is voor iedereen, maar er is lef voor nodig om naar jezelf te kijken en echt werk te maken van jouw waarden en drijfveren. 

Mijn verhaal

In 2003 maakte ik kennis met NLP. Mijn toenmalige rol van consultant in werving & selectie maakte een NLP Practitioner opleiding noodzakelijk. Sindsdien is er een wereld van mogelijkheden voor mij open gegaan. 

In mijn kracht gezet door NLP opende ik in 2004 mijn eigen werving- & selectiebureau en begon ik in 2005 met het verzorgen van NLP opleidingen. Inmiddels ben ik internationaal gecertificeerd NLP™-trainer, systemisch opsteller, burn-out coach, schrijver en mede-ontwikkelaar van ons Positieve Psychologie Programma.

Schrijven is mijn passie en uitlaatklep en naast honderden columns verschenen een aantal boeken, waaronder ‘NLP Practitioner worden…’, ‘Burn-out is voor Toppers’ en ‘IK LEEF MIJN EIGEN LEVEN, De Gebruiksaanwijzing van je Bovenkamer’.

igor vierkant
ik wil meer zelfvertrouwen

Wat leer je in onze NLP Practitioner?

NDoelen stellen en behalen NAannames van NLP NRapport maken NZintuiglijke waarneming NOngewenst gedrag naar gewenst gedrag veranderen NOmdenken in mogelijkheden NTaal en taalpatronen, de sleutel tot jouw brein NGewenste emoties en gevoelens beschikbaar hebben waar nodig NSubmodaliteiten en alles over subjectieve ervaring NMotiveren en in beweging komen NGebruik van metaforen, beeldspraak en herkaderingen NDilemma’s oplossen en keuzes maken NFlexibiliteit tonen in houding en gedrag NErvaringen uit het verleden omzetten naar krachtige hulpbronnen NDe nieuwste NLP™-technieken aan de hand van Dr.Richard Bandler (co-founder NLP)

Wat zeggen onze members

Global Elite? Waar dan?

Global Elite? Waar dan?

Wat als er géén geheime elite is, maar iets veel ongrijpbaarder? Tegenwoordig ben je al snel een complotdenker, wanneer je kritische vragen stelt over de keuzes die regeringen maken om hun landen te...

Before we pass away

Before we pass away

Vliegend boven de woestijn, onder een adembenemend schitterende sterrenhemel, de geelverlichte nederzettingen onder mij aanschouwend, besef ik mij ineens dat de mens niet langer nomade is. De mens...

X